Csajok a Motoron

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"
A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához.

Diagnor

Cégünk 10 éve kifejezetten autóspecifikus diagnosztikával, autóelektronikai hibák feltárásával, értelmezésével és elhárításával, valamint gyári és utolagós extrák beszerelésével foglalkozik. A rengeteg tapsztalatnak köszönhetően a sokszor megoldhatatlannak tűnő problémák megoldása sem okoz gondot. A hibák feltárásához teljes értékű gyári diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésre a típusoknak megfelelően illetve ezekhez folyamatos szakmai képzések társulnak.

Viking Rafting

Rafting túrák szervezése és teljes körű lebonyolítása.

Gong Shop

MINDEN, AMI A JÓ KEZDÉSHEZ, JÓ EDZÉSHEZ SZÜKSÉGES Everlast, Paffen, BAIL Márkakereskedés

AZores Ingatlan

Üdvözlöm!
Zsidai András vagyok, közel 15 éve foglalkozom Ingatlanok értékesítésével, fejlesztésévél és finanszírozásával. Lakossági, Kereskedelmi és Ipari ingatlanok értékesítése mellett Vállalati Finanszírozás ( Ingatlan vásárlás, Folyószámlahitel, Forgóeszköz Hitel, Projekt Hitel, stb) Független banki és Ingatlan portfóliót képviselek.

Cefredoktor

Célunk a minőségi pálinka és a kulturált alkoholfogyasztás népszerűsítése minél szélesebb körben. Azon dolgozunk, hogy a bérfőzetett pálinka is méltó legyen a hungarikum elnevezésre. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani minden kedves bérfőzetőnek és pálinkakészítőnek. élunk a minőségi pálinka iránt elkötelezett, hosszú távon elégedett ügyfélkör kialakítása, melyhez elengedhetetlen a kölcsönös bizalom. Épp ezért vállalkozásunkban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleink teljes körű tájékoztatást kapjanak eszközeinkről, tevékenységünkről és hozzáértésünkről, ezzel biztosítva, hogy az igényeiknek legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtsuk.

Ecoflask

Küldetésünknek érezzük földünk védelmét. Célunk, hogy olyan prémium, újra felhasználható, ezáltal fenntartható termékeket nyújtsunk vásárlóinknak, amelyek stílusosak és a műanyag palackok alternatívájaként szolgálnak. Az elme és a test kapcsolata rendkívül fontos, amely a tudatos szokások építésével kezdődik. Amikor rájöttünk, hogy az ivóvíz hatalmas hatással lehet a jólétünkre és a környezetünkre, úgy döntöttünk, hogy olyan kulacsokat hozunk létre, amellyel megváltoztathatjuk a vízfogyasztási szokásainkat és csökkenthetjük a műanyag használatát.

CVH szervíz (Classic Vehicle)

Eleinte főként rozsdás karosszériákat javítottunk. Célunk a még nem veteránkorú járművek karosszériájának és egyéb részegységeinek felújítása volt a gyári állapotra. A Teljes felújítások alkalmával folyamatosan nőtt az igény az egyéb javító tevékenységre is, például horpadások, törésből adódó sérülések javítása, később futómű alkatrészek cseréje, szilentezés stb. A karosszéria kijavítása után fokozott figyelmet kell fordítani a megfelelő alváz- és üregvédelemre is, melyet prémium anyagokkal végzünk, hogy hosszú évekig élvezhető legyen a felújított autó.

El-Szállít

Az EL-SZÁLLÍT Reptéri Transzfer 2007 januárja óta van jelen a piacon, eleinte főként céges utazások lebonyolítását végezte. A 2009-es évtől szolgáltatásunkat kibővítettük az egyéni utazók felé, akik számára a külföldi nagyvállalatok által egyébként is megkövetelt magas szintű szolgáltatásunkat kínáljuk. Üzleti utasaink elégedettsége az Ön számára is garancia, induljon vagy érkezzen a budapesti, a debreceni vagy akár a bécsi repülőtér érintésével, utazzon egyedül, barátaival vagy nagyobb társasággal. Repülőtéri transzferszolgáltatásunkban lakásától a repülőtér bejáratáig szállítjuk. Ön csak repülőgépe járatszámát adja meg, a többi a mi feladatunk. Megtervezzük utazását, mindenről időben tájékoztatjuk és az utazás napján csak annyi dolga marad, hogy helyet foglaljon egyik járművünk ülésén.

Garai Seprő

A Garai Seprőgyártó egyéni cég Garai Béla vezetésével utcai seprőgépek, úttisztító gépek és kefék, ipari korong- és hengerseprők gyártása terén szerzett tapasztalatait kamatoztatja a győri Ipari Park területén található üzemében. A Garai Seprőgyártó cég a győri Ipari Park területén végzi tevékenységét, ahol munkatársai szakmai segítségnyújtással és teljes körű felvilágosítással állnak minden kedves partnerük rendelkezésére.

Kling Kapu

A KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft. kaputechnikai termékek gyártásával, kereskedelmével és szervizelésével foglakozik. A teljes kaputechnikai szakterületet lefedő termékskálánkról (garázskapuk, ipari célú kapuk, kapuautomatikák, kapu- és épületvasalatok, emelő berendezések, mérőeszközök, épületlakatos termékek) továbbá országos viszonteladói és szakszerelői hálózatunkról internetes oldalunk belső lapjain részletes információt talál. Korszerű budapesti központi telephelyünkön óriási raktárkészlettel, kedvező ajánlattal várjuk.

Kolbászkamra

Termékeinket szeptember 9-től a Győri Tesco Expresszben is megvásárolhatjátok a Hédervári út 20. szám alatt. A Kolbász Kamrában elkötelezettek vagyunk a minőséghez, ami jelenti a termékek és a kiszolgálás minőségét is. Hisszük, hogy a visszatérő, elégedett vásárló hírünket viszi. Kézműves, őstermelői termékeink adalékmentesek, egészségesek! Tusjak Tamás vagyok, a Kolbász Kamra tulajdonosa. Békés megyéből származom, a Csabai kolbász receptjét hoztam magammal. Az elkészítés módja, a fűszerezés, a füstölés mind-mind valódi Csabai, és házias.

Krisztina úszóiskolája

Nagy szeretettel köszöntjük a Krisztina Úszóiskolájában, ahol megismerkedhet úszásoktatásunk jellemzőivel. Célunk minél több gyermeknek, felnőttnek átadhassuk az úszástudás és a vízben tornázás örömét. Igény szerint magán illetve kiscsoportos foglalkozásokon.

Pom Pom

A PomPom titka a jó minőségű, természetes összetevők és az innovatív natúr kozmetikai fejlesztések kombinációjában rejlik. Ennek köszönhető, hogy arcszérumaink pillanatok alatt felszívódnak, virágvizes arczseléink bőrödet mélyen hidratálják, tápláló pakolásaink rengeteg értékes olajat tartalmaznak, mégis könnyedén le tudod mosni a felesleget. Ezeket a kincseket szeretném most átadni Neked! Valóra vált egy álom, nézz be hozzánk Te is!

Teavolution

Teavolution teabolt, teázó és webshop. Tapasztaljuk, hogy a tea segítségével egészségesebb és teljesebb életet tudunk élni testben és lélekben. Odafigyelve, a tea elkészítése és fogyasztása közben békére lelhetünk. Figyeljünk test érzeteinkre, melyekre hat a tea. Megtanulhatjuk, hogy csendes szemlélőként legyünk jelen a pillanatban. Máskor, nehezebb időszakban talán jól jöhet erre emlékeznünk.

Menta Autós-Motoros Iskola

A Menta Autós Motoros Iskola 2010-ben kezdte meg működését Hajdú-Bihar megyében 4 állandó helyszínen. Az iskola létrejöttével régi álmom vált valóra, nevezetesen, hogy egy a tömegből fiatalos lendületével kitűnő, mégis tapasztalt oktatókkal működő autósiskolát hozzunk létre. Az elméleti tanfolyamokat Hirku Richárd iskolavezető tartja, a vezetési gyakorlatot Sándor Erika, Kovács László és Hirku Richárd oktatja.
© 2017 Orbán Marianna EV