Outdoor Shop - Alpine pro

Cégünk 1989 óta foglalkozik sport-, és szabadidő ruházati termékek importjával és kereskedelmi forgalmazásával. Számunkra alapvetően fontos tényező a forgalmazott termékekre vonatkozóan, hogy az ár-érték viszony optimális mértékű legyen. Ez azt jelenti, hogy a kifizetett árért magas minőségű termékkel várjuk vevőinket.

Myprotein

A Myprotein egy feltörekvő táplálék-kiegészítő márkaként indult az Egyesült Királyságban és rövid idő alatt Európa #1 márkájává vált. Jelenleg éppen az USA-ban és más kontinenseken terjeszkedünk azzal az egyszerű céllal, hogy 2020-ra a világ legnagyobb sport-kiegészítő márkájává váljunk! Az elmúlt 11 évben folyamatosan biztosítottuk a kiváló ár-érték arányt, minőséget és innovációt, minden hétre jut egy új termékünk az évben.

P+R Periféria Kft.

Ügyfeleink informatikai igényeinek rugalmas kiszolgálását teszi lehetővé egyik legrégebbi tevékenységünk, az informatikai eszközök értékesítése, legyen szó akár kisebb hibaelhárításról, fejlesztésről, vagy akár több millió forintos komplex informatikai rendszer kialakításáról. Széles nemzetközi partnerhálózatra támaszkodva elégítjük ki a különféle informatikai eszköz igényeket.

Prima - Vörösvár Kft.

Középpontban a friss termékek állnak, a viszonylag alacsony alapterület ellenére tőkehús-, grill-, felvágott-, sajt- és hidegkonyhai kiszolgálópulttal is rendelkezünk, valamint helyben sütött pékárut is értékesítünk. A frissáruk mellett megtalálhatóak a háztartásban szokásos egyéb élelmiszer- és nem élelmiszertermékek is.

Nioro és Tsa. Kft.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero amet, quo necessitatibus sed expedita illo saepe ducimus ea at beatae. Temporibus eum obcaecati veniam non ea est amet, laboriosam eius.

Fluid Management Kft.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Minima assumenda fuga ipsa animi quia alias eaque, a, voluptate rerum velit blanditiis distinctio, illo dolore eligendi facere. Harum fugit unde totam.

Ipari Ingatlan

Magyarország egész területén foglalkozunk Ipari- és kereskedelmi ingatlanok értékesítésével, hasznosításával és felújításával. Fő célközönségünk a vállalati szegmens, itt kiemelten foglalkozunk az ipari létesítmények, üzletek, fejlesztési területek széles választékával. A fent említett Ingatlanokkal kapcsolatban befektetési hozam-számítással és komplett üzleti tervvel állunk az ön rendelkezésére.

Gombos tetőcsomagtartó

A céget 1981-ben alapítottuk. Választékunkat mindenkor igyekeztünk a hazai gépkocsi parkhoz igazítani. Így a kezdeti néhány típussal szemben ma már több ezer variációban gyártunk és forgalmazunk csomagtartókat a magyar utakon futó gépkocsik 99%-ához. Az évek során értékesítési profilunkat sok egyéb, az országban egyedülálló szolgáltatással egészítettük ki. Foglalkozunk szereléssel, javítással, valamint csomagtartók, camping- és síboxok bérbeadásával. 2003-ban felépült új üzletünkben kényelmes és kulturált körülmények között, udvarias, gyors kiszolgálással és felkészült szakemberekkel fogadjuk kedves vásárlóinkat.

Gulyás Team

Fő célunk hogy minél több veterán illetve régi járművet megőrizzünk az utókornak. Ennek tudatában építjük és mentjük meg a régi letűnt korok autóit. Vállalunk egyedi építést illetve felújítást, de a fő profil az egyedi átépítés. De csak ízléses és jól átgondolt módon, mivel a másik vállalkozásom fával dolgozik, ezért ha lehetséges a fa gyönyörűségét is szeretnénk belevinni minél több autó építésébe.

Joc-Print Kft.

Cégünk a Joc-Print Kft. rendelkezésükre áll ha bármilyen nyomdai vagy reklámgrafikai munkára lenne szüksége. 2008-as megalakulásunkat megelőzően már 9 éve a piacon vagyunk, figyelemmel kísérjük a trendek és az igények változását és nagy szakértelemmel állunk a rendelkezésükre. Nálunk nincs lehetetlen! Önnek csak meg kell álmodnia, mi a lehetőségeket felvázolva a pénztárcájához igazítjuk és megvalósítjuk az álmát.

Dream Island Fodrászat

Minőségi alapanyagokból minőségi munka, mindig naprakész a legujabb festési és hajápolási technikák tekintetében ;) az ombre nagymestere :) Ha elégedett végeredménnyel szeretnél távozni a fodrásztól, akkor itt a helyed :)

Magya Afrika Társaság

A 2006-ban alapított Magyar Afrika Társaság nemzetközi segélyezéssel és fejlesztéssel foglalkozó nem kormányzati, nonprofit szervezet, amely Afrika országainak a megsegítése céljából jött létre. A szervezet küldetése, hogy a fejlesztést az érintett országok saját erőforrásainak felhasználásával, és az országok aktív részvételével valósítsa meg – ezzel olyan segítséget nyújtva –, mely hosszútávon fenntartható változási folyamatot eredményez.

Vatera.hu

Mert a vásárlás bizalomra épül. A Vaterán az értékelések alapján tudhatod, hogy kitől vásárolsz, sőt még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!

Markaszerviz.eu

Szakszerű, Gyors Megoldás Minden Mobilkommunikációs Igényre és Problémára! Magyarország nyugati régiójának legdinamikusabban fejlődő használt és új mobilkommunikációs eszközeinek valamint azok tartozékainak kis- és nagykereskedelme.

Sportbizositas.net

Stratégiai partnerünkkel, a Groupama-Garancia Biztosító Zrt-vel a piacon máshol nem elérhető, egyedi termékeket dolgoztunk, és dolgozunk is ki folyamatosan. A feltételek, illetve a szolgáltatások kialakítása egyedülálló a piacon, mivel azokat a különböző sportágakban több éves tapasztalatot megszerzett szakemberekkel alakítottuk ki.

Yorktest Laboratories

Az Izinta Kft. YorkTest ételérzékenységet vizsgáló tesztjeivel a kényelmesen elvégezhető és megbízható laboreredményt adó szűrést szeretné meghonosítani a magyar piacon. YorkTest Lite, illetve Food&DrinkScan home-to-laboratory ételintolerancia tesztjeinket házhoz szállítjuk, a szűréshez szükséges vérmintát otthon, gyorsan és egyszerűen, te magad is le tudod venni, az e-mailben továbbított eredményt pedig egy nagy múltú, profi labor fogja kiállítani. Ételintolerancia programunk része még két segédanyag is: egy étkezési napló és egy táplálkozási útmutató. Keresd tesztjeinket honlapunkon, rendeld meg azokat webáruházunkban.

FelújítottPC.hu

Az általunk kínált számítógépek és notebookok ismert gyártók (DELL, HP, Lenovo, Fujitsu) rövid ideig használt ún. “business class" modelljei. A felújított asztali számítógépek és notebookok mellett, széles választékban kínálunk monitorokat is, mindezt 24 hónapos garanciával és ingyenes kiszállítással Magyarország egész területén!

Galéria Optika

​Üzletünkben szakorvosi látásvizsgálatot és szemüvegrendelést, optometriai látásvizsgálatot és szemüvegrendelést, valamint gyógyászati segédeszköz forgalmazását és –javítását végezzük. Egy kellemes emberközeli jó hangulatú bolt, ahol a munkatársak azért dolgoznak, hogy az ügyfeleink a legjobb ár-érték arányban kapjanak szemüveget. Ehhez nyújt hátteret magas szakmai színvonalunk, amit a lencsegyártók által nyújtott képzésekkel folyamatosan fejlesztünk. Az országban egyedülálló módon 12 szemüveg lencse gyártóval állunk kapcsolatban és a világ legnagyobb lencse gyártójának a Mester Optikai szakmai minősítését kapjuk meg évről évre.
© 2017 Orbán Marianna EV